Magasin Design

Magasin Design er den kostnadseffektive måten å formidle en melding på for å målrette budskapet ut til kundene. Hos Favn Design forsøker vi å tilby kundens tilpassede annonseutforming for å møte deres kampanjebehov. Til dette bruker vi den nyeste, men svært avanserte teknologien, erfarne fagfolk og utskrifteksperter som er dedikerte til å fullføre sitt arbeid til en gitt tid.

Med alt fra internettmarkedsføring til Office maler, fra webdesign til e-postmarkedsføring, annonse design tjenester og andre salgsfremmende elementer. Vi tilbyr annonseringstjenester til små, mellomstore og store bedrifter. Vårt konsept og tiltalende design sikrer 100% kundetilfredshet. Vi fokuserer på å konvertere råfakta til imponerende tall. Derfor er vi i stand til å designe fantastiske magasiner og designe annonser som er kompatible med det brede spekteret av medier for alle mulige bransjer.

Alt eller deler

Vi kan hjelpe med alt innenfor magasinet deres. Setting av tekst, bilder og sider, design av annonser og kontakt med trykkeriet. Dersom dere kun ønsker deler av jobben gjort av oss kan vi også hjelpe med det. Har dere allerede noen som designer annonsene, men ikke resten av magasinet så kan vi samarbeide med dem. Med vår erfaring innen magasin design vil dere garantert få et produkt dere kan være stolte av.

Samarbeid

Ved design av magasiner må vi hele tiden kommunisere med annonsørene. Det er de som kjenner markedet og vet hva som gir avkastning på en annonse. Informasjon som e-post, telefonnummer, adresse og logo MÅ være i god kvalitet og riktig. Alle våre annonser skal ha et godkjentstempel før det trykkes og vi strekker oss langt i prosessen med å få alt riktig. Det er bare slik vi oppnår et godt navn for vår design.

Balanse​

Et magasin må ha en fin balanse mellom annonser og artikler. Annonsene betaler for magasinet, men leserne er først og fremst ute etter godt lesestoff. Gjennom nøye vurdering av oppbyggingen kan man balansere disse på en god måte. Annonsørene skal føle at deres budskap kommer frem, men leseren skal også respekteres. Gjennom gode og nyttige artikler kan magasinet løftes. Med flotte annonser, som faktisk er et kunstverk i seg selv, kan magasinet få et magisk helhetsinntrykk.

Call Now Button