Annonser

Vi har fast ansvar for magasiner der vi designer layout, annonser og klargjør for trykk.

Annonse som virker

En annonse i dag kan være i et magasin – ja – men mer vanlig i dag er Facebook og andre elektroniske medier. Vi kan hjelpe med begge typer og er vant med å kommunisere i flere typer medier.

Inntrykk

En annonse skal gi publikum et inntrykk som fanger deres oppmerksomhet. Budskapet må være enkelt og det er bedre å henvise til Facebook eller websider for ytterligere informasjon enn å utype alt i en annonse. Bruk deg selv som en test for annonsering.

Elektronisk

En elektronisk annonse gir muligheter for å leke med lyd, bilde og video. For mange vil video bli dyrt, men mye kan gjøres med enkel animasjon med flere bilder. Dette kan være nok til å gi din annonse den oppmerksomheten den behøver i en elektronisk hverdag.​

Vår kunstneriske sjel

Alle våre annonser kommer med vår kunstneriske sjel. Det høres kanskje rart ut, men det har et viktig poeng. En annonse uten kunst er flatere og kjedeligere enn det vi kan klare. Hvis du setter oss til å designe din annonse skal den bli noe du kan henge på veggen og være stolt av. Den skal ikke bare fremme ditt produkt, men legge igjen et inntrykk av at ditt firma er en del av helheten.

Call Now Button