Grafisk design av websider, annonser og magasiner

Grafisk design eller grafisk formgivning er kunsten å arrangere bilder og tekst for å kommunisere et budskap, og skape forståelse for budskapet. (Wikipedia)

For Favn Design er budskapet det viktigste. Kunder har ulike behov for markedsføring, og lurer alltid på hva budskapet skal være. Ønsker man å markedsføre at noe har en lavere pris? Vil man fremheve en tjeneste eller en vare som ikke alle andre har? Uansett er det viktig at det i budskapet kommer klart frem hva du vil formidle.

Lange e-poster vanskelige å få folk til å lese fordi vi drukner i informasjon fra elektroniske aviser, magasiner, Facebook og andre medier. Med profesjonelt grafisk design der budskapet er lett å forstå, er det større sjanse for at folk i det hele tatt ser på annonsen.

En annonse fra en grafisk design tjenesteleverandør bør ha en innblikkfangst for å få seeren eller leserens umiddelbare fokus. Deretter må en melding formuleres som ikke tar lang tid å forstå.

Webside Design tjenester er basert på å velge riktig bilde, skrive riktig tekst, og til slutt komponere dette sammen slik at bildet og teksten sammen forsterker budskapet.

Favn Design har lenge jobbet for å utvikle en forståelse av hvordan man best mulig kan designe en annonse. Om du selger gressklippere, fettfjerning, kurs eller aviser, kan vi hjelpe deg med den grafiske utformingen av en annonse du kan være stolt av og ønsker å vise dine kunder.

Reklame designtjenester er også en jobb med teksten. I magasinene vi jobber med kombinerer vi tekst og annonser i en balansert form slik at både lesere og annonsører blir fornøyde. Leserne finner et vakkert grafisk design av et magasin og samtidig et interessant innhold som gir åndelig verdi både i form og kunnskap.

Hos Favn Design hjelper vi alle mulige bransjer med å utvikle deres konsept. Sammen vil artikler og annonser danne et bilde av deres bedrift som styrker merkevaren og øker salget.

 

Call Now Button