Vi kan kombinere programmering og design

Har er eksempler på hva vi har designet:

Grafisk designtjenester Oslo

McDonald’s

McDonald’s ønsket utviklet et program der vi designet brukergrensesnittet. Med en kjent familiær bakgrunn skal brukerne kjenne seg igjen og føle at dette er design spesielt for dem og deres firma.

Grafisk designtjenester Oslo

Karakterkalkulator

Projekt for Akademiets videregående skoler, design av karakterkalkulator samarbeidet med innovakk.no. Beregne karaktersnitt og konkurransepoeng din nå:) karakterkalkulator.no

Grafisk designtjenester Oslo

Buddhistforbundet

Prosjektet for Buddhistforbundet gikk ut på å designe en helt ny nettside for deres medlemsregister. Det er fokus på et godt design i møte med Buddhistforbundet sin egen profil og med deres egne farger. Vi legger vekt på at brukergrensesnittet sitt design skal være imøtekommende for alle medlemmene og at det skal være lett å forstå hvordan man orienterer seg.

Grafisk designtjenester Oslo
Grafisk designtjenester Oslo

En idé

Våre prosjekter starter med en idé fra en kunde. Idéen får vokse i sinnet til vår grafiske designer. Grafisk design er ikke en stillestående prosess, men en bevegelse gjennom et hav av erfaring, tanker og former som en grafisk designer har samlet.

Samarbeid

Forankring av idéen hos oppdragsgiver er avgjørende for en suksess. Det kan starte med mange helt forskjellige skisser der kunden er veiføreren og forteller vår grafiske designer hva den liker. Sammen kan de lage en forståelse og et design som både vi og kunden kan være stolte av.

Oppgavene er mange

Et prosjekt kan inneholde mange delprosjekter. Vi designer ofte en full grafisk profil der alle grafiske elementer følger hverandre. Dette kan inkludere Office maler, logo, bildekor, skilt.

Kontoret i synk med grafisk profil

Hvis man ofte får besøk på kontoret kan dette speile den grafiske profilen slik at besøkende får et gjenkjennende inntrykk. Dette gir et løft i hele inntrykket av bedriften. Ved å tilpasse veggpynt til profilen kan dette gjøres enkelt.

Utviklingen

Utviklingen innen grafisk design har nådd langt. Med 3D-printere, nye print-muligheter får en mulighet til å utdype sitt grafiske uttrykk på nye måter. Med kreativ grafisk tenkning kan man finne måter å uttrykke seg som legger igjen et inntrykk hos kontakter og kunder. Hele tanken bak det å jobbe med grafisk design er å øke innflytelsen på markedet ved å legge til rette for nye grafiske uttrykk.

Kost/nytte

Vårt hovedfokus er at det vi gjør skal bringe deg mer forretning. Dine kunder skal se deg bedre, få et bedre inntrykk av deg og føle at dere er et mer seriøst firma. Å bruke penger på grafisk design skal bringe mer penger – ikke mer utgifter. En krone brukt på et prosjekt innen grafisk design hos oss skal gjøre dere i stand til å tjene flere kroner dere ikke ville uten oss.

Call Now Button