Hos Favn Design jobber vi effektivt og leverer profesjonelle produkter til Microsoft Office. Det vi designer sparer tid for organisasjoner, ved å gi dem pålitelig, rask, profesjonell og flotte presentasjoner og dokumenter ved hjelp av Microsoft PowerPoint, Excel og Word. Vi er et profesjonelt designbyrå som også lager fantastiske produkter til Microsoft Office.

Til brev og tilbud, krever hver avdeling sitt sett med standardmaler, som gjør det enklere å starte arbeidet og noe som ikke krever timers demonstrasjon. Det profesjonelle utseende disse malene viser gjør at budskapet fremstår slik det skal. Dessuten, med ferdige maler, må en organisasjon bare endre grunnleggende variasjoner og dermed sikre høy produktivitet sammenlignet med tidligere. Kontakt oss i dag for å gjøre din bedrift mer effektiv!

Hva er en mal?​​

En mal i Microsoft Office er et dokument i Word, Excel, PowerPoint eller Outlook som man kan bruke på nytt og på nytt uten å ødelegge originalen.

Word​

De vanligste malene i Word er faktura, tilbud eller brev. Med ferdige maler for tilbud der du kun endrer variablene kan du mye raskere skrive dine tilbud. Være sikker på at du får med all standard tekst som salgsbetingelser. En mal kan være tilgjengelig med en knapp i Word og man må ikke være redd for å ødelegge noe man har laget før.

PowerPoint​

Deres egen mal i PowerPoint vil gi utgangspunkt for deres egen visjon for firmaet. Alle presentasjoner blir gjenkjennelige og gir de ansatte i firmaet et fast holdepunkt.

Excel

I Excel kan man lage fantastiske produkter med alle mulige utregninger. En mal som er designet vil kunne gi en tydeligere oversikt over hvilken informasjon du finner hvor.

Call Now Button