Grafisk Design

Grafisk design av websider, annonser og magasiner

Grafisk design eller grafisk formgivning er kunsten å arrangere bilder og tekst for å kommunisere et budskap, og skape forståelse for budskapet. (Wikipedia)

For Favn Design er budskapet det viktigste. Kunder har ulike behov for markedsføring, og lurer alltid på hva budskapet skal være. Ønsker man å markedsføre at noe har en lavere pris? Vil man fremheve en tjeneste eller en vare som ikke alle andre har? Uansett er det viktig at det i budskapet kommer klart frem hva du vil formidle.

Lange e-poster er vanskeligere å få folk til å lese fordi vi rett og slett drukner i informasjon fra nettaviser, blader, Facebook og andre medier. Med et grafisk design der budskapet er enkelt å forstå vil det være større sjans for at folk i det hele tatt ser på annonsen.

En annonse vi designer skal ha et blikkfang for å fange seeren eller leserens umiddelbare fokus. Deretter skal et budskap formuleres som ikke tar lang tid å forstå. Grafisk design av annonser går ut på å velge det riktige bildet, skrive den riktige teksten og til slutt komponere dette sammen slik at bilde og tekst sammen forsterker budskapet.

Vi har jobbet lenge med å utvikle en forståelse av hvordan design av en annonse best kan gjøres. Om du selger gressklippere, fettfjerning, kurs eller aviser kan vi hjelpe deg med grafisk design av en annonse du selv kan være stolt av og som bringer kundene til deg.

Grafisk design er også jobb med tekst. Magasiner vi jobber med kombinerer tekst og annonser i en balansert form slik at både lesere og annonsører blir fornøyde. Leserne finner et vakkert grafisk design av et magasin og samtidig et interessant innhold som gir verdi i kunnskap.

Vi i Favn Design hjelper både firmaer som ønsker annonser designet og magasin-redaktører som vil ha hjelp med hele oppsettet av sitt magasin.